AVL Lazy Modernist

€3.212,00
leverbaar
informatie over de levering: Beschikbaarheid controleren

informatie over de levering

Sluiten
Levertijd: 6 - 8 weken
ontwerper Atelier Van Lieshout
afmetingen 162 x 78 x 82 cm. hoogte: 101-114 cm. (hoofdsteun verstelbaar)
zithoogte 42,5 cm
materiaal
vulling
bekleding talloze mogelijkheden, bekleding van oa Kvadrat, De Ploeg, Camera en Gabriel
geproduceerd in The Netherlands

AVL Lazy Modernist is een armfauteuil gemaakt met mobiele elementen. Net als alle andere ontwerpen van Joep van Lieshout is deze fauteuil ontworpen zonder enige opsmuk en puur vanuit functie benaderd.  De stoel is met een hendel geheel aan te passen aan de vorm van het lichaam, ongeacht of je zit of ligt. Een opvouwbaar element kan onder de zitting omhoog geklapt worden om een verlengde beensteun te verlenen en bevat een extra uitklapbare metalen voetsteun.
Het frame is van gepoedecoat staal in kleur zwart (RAL 9005). De stofmogelijkheden zijn eindeloos, keuze uit stoffen van onder andere De Ploeg, Kvadrat, Gabriel en Camira. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

1 beoordelen

1 sterren op basis van 1 beoordelingen

m
19 Dec 2021
Maarten
Zit dit lekker? Waar kan je deze proberen?

Dag Maarten. Dank voor je bericht. De stoel zit heel comfortable vinden we. En ook de mensen die hem bij ons in de winkel geprobeerd hebben waren enthousiast. Inmiddels staat hij niet meer in onze showroom, maar je kunt hem proberen bij Lensvelt, de leverancier in Breda. Misschien ook nog op andere plekken, zal ik dat nog voor je uitzoeken? hartelijke groet,
Edwin