Bert Spolders Eclips
Bert Spolders Eclips Bert Spolders Eclips Bert Spolders Eclips Bert Spolders Eclips

Bert Spolders Eclips

€325,00
Incl. btw
leverbaar

> afmetingen: plank: 55 cm breed; 15,7 cm diep en 1,9 cm dik houten ring met LED: diameter: 42 cm spiegel: diameter: 22 cm
> materiaal: hout, glas, LED verlichting

Meer van: Bert Spolders
Levertijd: 6 - 8 weken

De Eclips is het eerste product uit een serie van Bert Spolders waarbij intuïtie bij het gebruik een rol speelt. De Eclips bestaat uit een spiegel, een plank en een LED strip. De spiegel is niet alleen uit te nemen als handspiegel, de grootste verrassing is dat wanneer je het handvat naar rechts draait, de lamp aangaat.

De modellen zijn uitgevoerd in:

  • Onbewerkt berken multiplex met eiken handvat voor de spiegel.
  • Intens Black: Plank is op een natuurlijke manier zwart gemaakt door verkoling van het hout wat behandelt is met een hardwaxolie.
  • Blasted: Plank is gemaakt van gezandstraald Douglas hout. Door deze bewerking komt de structuur van het hout naar boven. Dit effect wordt geaccentueerd door een waterbeits afwerking dit behandelt is met een hardwax olie.
  • Natural Oak: De plank is opgebouwd uit eikenhout wat terug gewonnen is uit Drentse boerderij. Het eikenhout is onbehandeld om zo de natuurlijken uitstraling te behouden.

 

 

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

interieurwinkel den haag, dutch design, jonge ontwerpers, scandinavian design

Adres Edwin Pelser Piet Heinstraat 123-125 2518 CG Den Haag
Contact +31(0)703609237 info@edwinpelser.nl OPENINGSTIJDEN: woensdag tm vrijdag van 11 - 18u, zaterdag van 11 - 17u (maandag en dinsdag op afspraak geopend)
Click here to activate
Bekijk route