Family W Shaker Krukje (bouwpakket)
Family W Shaker Krukje (bouwpakket) Family W Shaker Krukje (bouwpakket) Family W Shaker Krukje (bouwpakket) Family W Shaker Krukje (bouwpakket) Family W Shaker Krukje (bouwpakket) Family W Shaker Krukje (bouwpakket) Family W Shaker Krukje (bouwpakket) Family W Shaker Krukje (bouwpakket)

Family W Shaker Krukje (bouwpakket)

€85,00
Incl. btw
leverbaar

> afmetingen: 45,5 cm hoog, 21,5 cm diep en 45 cm lang
> materiaal: A-kwalliteit Radiata Pine Multiplex

Meer van: Family W
Levertijd: 1-2 dgn (verzendingen op wo tm za)

De broers Foppe en Friso Wiersma groeiden op in IJlst, een klein stadje in Friesland.

Zij komen uit een familie van ondernemers en makers en besloten de traditie voor te zetten met een eigen meubelcollectie. Friso is de creatief, Foppe brengt het aan de man.

Elke ontwerpkeuze is bewust. Hout-op-hout-verbindingen vinden de broers het mooist, ook al zijn ze vaak niet eenvoudig te maken en uiteraard kiezen zij alleen voor meubels die de tijd overleven.
 
Het Bouwpakket:
Je hebt er niets voor nodig, want in de doos zit al een flesje houtlijm, een kwast, schuurpapier en zelfs verf. Dus je kunt gelijk aan de slag. Een uurtje werk, en het is klaar.

Vooral de verf is bijzonder: in het zakje zit pigment vermengd met melkpoeder. Je voegt er zelf een scheutje water aan toe (dit is heel eenvoudig) en je hebt een prachtige natuurlijke verf die je gemakkelijk aanbrengt. Het is een moderne variant op oude verfproductietechnieken waarbij er verf werd gemaakt van gefermenteerde melk.

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

interieurwinkel den haag, dutch design, jonge ontwerpers, scandinavian design

Adres Edwin Pelser Piet Heinstraat 123-125 2518 CG Den Haag
Contact +31(0)703609237 info@edwinpelser.nl OPENINGSTIJDEN: woensdag tm vrijdag van 11 - 18u, zaterdag van 11 - 17u (maandag en dinsdag op afspraak geopend)
Click here to activate
Bekijk route