Verzenden & Retourneren

VERZENDEN

Per product wordt aangegeven wat de levertijd is. Wanneer mogelijk wordt direct na de ontvangst van de betaling uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. De meeste bestellingen worden via Post.nl verzonden. Post.nl streeft ernaar om zendingen binnen Nederland binnen een werkdag te leveren. Wanneer bij het product vermeld staat dat geleverd wordt binnen 24 tot 48 uur betreft dit een tot 2 werkdagen. Houdt u er rekening mee dat verzending naar bestemmingen buiten Nederland vaak langer duren dan de gestelde levertijden.
Als u meerdere producten met verschillende levertijden bestelt, wordt uw bestelling uitgeleverd op het moment dat uw bestelling compleet is. Deelleveringen zijn wel mogelijk, neemt u dan contact op met telefoonnummer 070 3609237 of emailadres [email protected]

 

VERZENDKOSTEN

In Nederland
Bij bestellingen tot € 50 zijn de verzendkosten € 8,00, daarboven gratis verzending

Goederen worden geleverd op de begane grond. Wanneer u uw bestelling op een etage geleverd wilt hebben kunt u dat binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling doorgeven via [email protected] U ontvangt dan een aparte factuur voor een betaling van 25 euro per etage.

In België
Bij bestellingen tot € 100 zijn de verzendkosten € 10, daarboven gratis verzending

Rest van Europa
Bij bestellingen tot € 100 zijn de verzendkosten € 15, daarboven gratis verzending (uitgezonderd meubels, hiervoor wordt een prijs berekend afhankelijk van het formaat)
Buiten Europa
Bij bestellingen tot € 100 zijn de verzendkosten € 25,daarboven gratis verzending (uitgezonderd meubels, hiervoor wordt een prijs berekend afhankelijk van het formaat)

In verband met verzekeringen en verpakkingen wordt beeldende kunst zoals schilderijen niet via de standaard verzendtarieven geleverd. U kunt er voor kiezen om het zelf te organiseren of door ons te laten doen. In het laatste geval zullen extra kosten in rekening gebracht worden.

 

ZELF AFHALEN

U bent van harte welkom om u bestelling zelf af te halen in de winkel in Den Haag. Uiteraard brengen wij u dan geen leveringskosten in rekening. Klik hier voor de openingstijden.

WIJZIGEN

Mocht u uw bestelling hebben afgerond en toch nog een wijziging willen aanbrengen neem dan contact op met Edwin Pelser: 070 3609237 of [email protected] Wanneer mogelijk wordt u wijziging nog doorgevoerd. 

 

RETOURNEREN

Wanneer uw aankoop toch niet helemaal naar wens is kunt u het product retourneren binnen 2 weken na het aankoopmoment. Stuurt u dan een email naar [email protected] ovv het retour te sturen product en de bestelcode. U ontvangt dan een retourformulier. Dit formulier kunt u dan samen met het onbeschadigde product in de originele onbeschadigde verpakking voldoende gefrankeerd terugsturen. Afgeprijsde artikelen en artikelen die in een specifieke uitvoering voor u besteld worden, zoals meubels kunnen niet geretourneerd worden. Mocht u vooraf toch iets willen bekijken, dan bent u van harte welkom in de winkel in Den Haag. De meeste meubels inclusief stofsoorten zijn daar te bezichtingen. Wij adviseren u om vooraf contact op te nemen met de winkel, zodat u zeker weet dat het artikel dat u wilt bekijken op dat moment ook in de winkel te zien is.