interieuradvies

Interieuradvies & ontwerp

In de visie van Edwin Pelser moet ook een interieur tijdloos zijn, niet ingegeven door mode of trends maar gefundeerd op een sterke vormgevingstraditie. Een goed interieurontwerp is daarnaast heel persoonlijk en op maat gemaakt: verrassend en vernieuwend, maar altijd met veel liefde en een scherp oog voor detail uitgewerkt. Zo wordt het interieur een plek om je echt thuis te voelen en aan te hechten.

Edwin Pelser werkt samen met verschillende interieurontwerpers die zijn ontwerpuitgangspunten onderschrijven en ieder een eigen signatuur en achtergrond meenemen. Edwin stelt graag een passende ontwerper voor.

 

Fasering

Wij werken in heldere, vooraf gespecificeerde fasen. Je betaalt alleen voor de fasen die wij daadwerkelijk uitvoeren. Na iedere fase leveren wij de resultaten van die fase op en ben je vrij die te gebruiken. We vinden het heel belangrijk om jouw woonwensen en -dromen centraal te stellen in het ontwerp, daarom beperken wij ons niet tot de collectie van de Edwin Pelser winkel.

Natuurlijk vinden we het wel heel leuk als je naar aanleiding van het ontwerp een opdracht tot realisatie bij ons plaatst. In dat geval crediteren we graag het tarief van de betreffende fase(n).

 

Fase 1 - Locatiebezoek // service

We komen op locatie voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek. Dit gesprek neemt ongeveer een uur tijd en plannen we bij voorkeur bij daglicht. We krijgen een goed beeld van de ruimte, je huidige interieur en -wensen. Ook lichten wij onze aanpak verder toe. Aan het einde van dit gesprek beslis je of je verder wilt gaan naar fase 2.

 

Fase 2 – Schetsontwerp // € 790

Naar aanleiding van het locatiebezoek en jullie wensen maken wij een schetsontwerp. Dit bestaat naast een plattegrond met de ruimtelijke indeling uit een ‘moodboard’ waarop de beoogde sfeer wordt samengevat, voorzien van een korte toelichting in steekwoorden.

We presenteren het ontwerp in een persoonlijk gesprek, waarbij we graag feedback ontvangen zodat wij het ontwerp indien nodig in deze fase nog kunnen bijstellen. Het uiteindelijke schetsontwerp bevat de uitgangspunten die in de volgende fasen worden uitgewerkt.

 

Fase 3 – Wand-, vloer- en raambekleding // € 490

Het schetsontwerp wordt nader uitgewerkt in een kleur- en materiaaladvies voor de raambekleding en indien van toepassing ook voor vloer- en wandafwerking. Voorgestelde leveranciers en prijzen van de materialen worden gespecificeerd. Wij adviseren je de betreffende leveranciers in detail in te laten meten.

 

Fase 4 – Meubilair  // € 490

Bij de samenstelling van het meubelplan staan jullie woonwensen centraal. We beperken ons daarom niet uitsluitend tot meubels uit de collectie van de Edwin Pelser winkel. Het meubilair wordt ingetekend in het definitieve ontwerp Hierbij leveren wij een complete meubel- en prijslijst aan.

 

Fase 5 – Verlichtingsplan // € 490

Met de juiste verlichting wordt de gewenste sfeer extra benadrukt. Het verlichtingsplan voorziet in basis-, detail- en sfeerverlichting. Het verlichtingsplan wordt ingetekend in het definitief ontwerp. Er wordt een heldere specificatie van geadviseerde armaturen inclusief prijzen meegeleverd.

 

Fase 6 – Begeleiding van de realisatie // € 95 per uur

Desgewenst kunnen wij de esthetische begeleiding tijdens de uitvoering door een interieurbouwer uitvoeren. Deze begeleiding garandeert een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat en ontzorgt tijdens het bouwproces. Ook kunnen we in deze fase de daadwerkelijke inrichting van de ruimte uitvoeren, inclusief details en accessoires. Wij kunnen voorafgaand aan de uitvoering een prijsopgave doen op basis van de omvang van de werkzaamheden.