Fly SC1

€2.473,00
leverbaar
informatie over de levering: Beschikbaarheid controleren

informatie over de levering

Sluiten
> afmetingen: breedte: 87 cm, diepte: 80 cm, hoogte: 68,5 cm, zithoogte: 40 cm > materiaal: Eiken (hout), Foam, Stof, Veren Deze fauteuil is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Levertijd: 2-3 weken
ontwerper
afmetingen breedte: 87 cm, diepte: 80 cm, hoogte: 68,5 cm
zithoogte 40 cm
materiaal frame van eikenhout
vulling foam & veren
bekleding Er zijn talloze stofsoorten en kleuren mogelijk. U bent van harte welkom om de stalen in de winkel te bekijken. Eventueel kunnen wij u ook een paar stalen toesturen.
geproduceerd in Lithuania

De Fly Series, ontworpen door Space Copenhagen, is een serie met twee banken, een fauteuil, twee tafels en een poef. Om flink te kunnen luieren, is de Fly serie zo gemaakt dat de gebruiker kan zitten, liggen, rusten en ontspannen. In tegenstelling tot veel van de banken en gemakkelijke stoelen in de Scandinavische ontwerpgeschiedenis, legt Fly geen bepaalde houding op. De stoel heeft losse kussens voor de rug die kunnen worden gerangschikt volgens de behoefte van de gebruiker. Maar Fly houdt zich in andere opzichten aan de traditie; het frame is gemaakt van massief eikenhout, behandeld met wit gepigmenteerde olie of gerookte olie en met de tijd alleen maar mooier wordt. Space Copenhagen verzamelt veel van hun inspiratie van buitenlandse reizen, vaak in de vorm van sfeer en gemoedstoestand. Een voorbeeld kan zo simpel zijn als een bepaalde muur in de straten van SoHo, New York, waarvan de noodlijdende aanblik zijn weg vindt naar de verbeelding van Space Copenhagen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen