GRUT 2 – TWA

€3.995,00
leverbaar
informatie over de levering: Beschikbaarheid controleren

informatie over de levering

Sluiten
De SlowWood collectie bestaat uit 3 soorten massief hout, essen, eiken of walnoot met 5 afwerkingen om uit te kiezen. Naast het eigen Slow Wood kleurenschema is elke RAL of NCS mogelijke kleur mogelijk voor het frame.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 8-12 weken
ontwerper Slow Wood
afmetingen different sizes possible
hoogte tafel 75cm
materiaal 3 different kinds of wood
afwerking blad 5 different kind of finishes
geproduceerd in Netherlands
Chistien Starkenburg had een duidelijk filosofie bij het ontwerpen van haar tafels. Haar verlangen en inspiratie worden gevoed door de harmonie van de natuur, de manifestatie van de complementaire krachten van Yin en Yang. De energie van alles, de Chi. Zoals mensen een ziel hebben, zo hebben materialen dat ook, de materialen resoneren in jou. Natuurlijke materialen in je huis zorgen ervoor dat je je goed en op je gemak voelt, de Chi van de natuur zit in het pure materiaal. Organische materialen zijn eenvoudig, pretentieloos, zonder tierelantijnen of opsmuk. Ze houden je verbonden en geaard in onze competitieve, overprikkelde materiële wereld.  
 
Ze noemt de tafel  de enige analoge plek in huis, de plek waar je samen bent met anderen, waar je herinneringen maakt, eindeloos dineert, vreugde en verdriet deelt, knutselt met je kinderen, erop danst met je beste vrienden. Dit is de plek waar verhalen zich ontvouwen. En die verhalen zijn wij dol op!

De SlowWood collectie bestaat uit drie soorten massief hout, essen, eiken of walnoot met 5 afwerkingen om uit te kiezen; olie naturel, olie wit, naturel gelakt, donker olie.

Naast het eigen Slow Wood kleurenschema is elke RAL of NCS mogelijke kleur mogelijk voor het frame.
Kleurenschema Slow Wood: hetzelfde als tafelblad, zwart, bruin, kaneel, kobalt, mist, bos, leem, oxide, roest, lucht, omber.

Speciale maten en verschillende houtsoorten op aanvraag. Stalen zijn verkrijgbaar in onze winkel.

 

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen