Interieurontwerp

Een interieur met jouw eigen verhaal

Het verhaal achter het ontwerp geldt niet alleen voor de producten in de winkel, maar ook voor  interieuradvies. Wij werken samen met een drietal ontwerpstudio's ieder met een eigen signatuur en achtergrond. Wat hen bindt is jouw verhaal. Zij gaan op zoek naar wat voor jou belangrijk is in het leven. Niet alleen hoe je jouw huis gebruikt, waarom je gekozen hebt voor het huis, maar ook jouw interesses daarbuiten zijn belang voor hen.

Zij maken niet na wat er in woonbladen staat of waar we op social media mee beladen worden, want dat zijn de verhalen van andere mensen. In onze visie moet een interieur tijdloos zijn, niet ingegeven door mode of trends maar gefundeerd op een sterke vormgevingstraditie. Een goed interieurontwerp is daarnaast heel persoonlijk en op maat gemaakt: verrassend en vernieuwend, maar altijd met veel liefde en een scherp oog voor detail uitgewerkt. Zo wordt het interieur een plek om je echt thuis te voelen en aan te hechten en nooit meer weg te willen.

Hieronder een aantal voorbeelden wat we voor je kunnen doen.

1. QUICKSCAN
We beantwoorden jouw interieurvraag tijdens een bezoek van anderhalf uur.
Je laat vooraf weten waar je het liefst over na wilt denken en stuurt foto’s van de ruimte. Je kunt bv vragen om mee te denken over hoe je je huis wat gezelliger maakt, of misschien een modernere uitstraling krijgt, wat je met kleur kunt doen of hoe de indeling van meubels logischer wordt. Een ontwerper komt langs met een koffer vol stalen en een laptop vol ideeen, afhankelijk van jouw vraag krijg je tips ter plaatse. Aan het einde van de sessie van maximaal anderhalf uur is je vraag zo goed mogelijk beantwoord
Als cadeautje krijg je een maand lang 10% korting op het hele assortiment van Edwin Pelser. (excl verzendkosten, sale artikelen uitgesloten)

€ 180 (excl reistijdvergoeding voor projecten buiten Den Haag)

                   

2. KLEUR-EN MATERIAAL ADVIES
We maken een kleurplan voor een specifieke ruimte of een globaal plan wat in alle ruimtes van het huis kan worden toegepast.
Een ontwerper komt langs om de ruimte te bekijken en om je wensen te inventariseren. Terug in de studio worden er twee plannen uitgewerkt. De plannen, inclusief kleurnummers en sfeerbeelden worden online of in de winkel aan je gepresenteerd. Naar aanleiding van jouw reactie wordt een van de twee plannen uitgewerkt en ontvang je het definitieve plan.
Het plan gaat over 1 ruimte in huis, waarbij de kleuren en materialen voor alle muren, plafond, houtwerk, vloer en raambekleding benoemd worden. In plaats van een gedetailleerd plan voor 1 ruimte, kan ook een algemeen kleurschema voor het hele huis gegeven worden.

€ 500 (excl reistijdvergoeding voor projecten buiten Den Haag)

         

3. INRICHTINGSADVIES
We maken een plan op welke manier je bestaande meubels evt gecombineerd met nieuwe meubels kunnen worden geplaatst in een specifieke ruimte in je huis.
Een ontwerper komt langs om de ruimte te bekijken en om je wensen te inventariseren. We gaan er vanuit dat we aan het huis zelf niets veranderen. We kijken naar meubels, verlichting, accessoires en op welke manier we dit kunnen neerzetten. Je laat ons weten welke meubels je graag zou willen houden en welke in ieder geval vervangen moeten worden. Je geeft ons vooraf een budget. Terug in de studio wordt er een plan uitgewerkt wat binnen je begroting past. Het plan bestaat uit een plattegrond met plaatsing meubels en wordt in de winkel aan je gepresenteerd. Daar laten we je ook zoveel mogelijk stalen van meubels zien. Uit oogpunt van duurzaamheid kijken we uiteraard ook of meubels kunnen worden hergebruikt met bv nieuwe bekleding of een andere kleur. Naar aanleiding van jouw reactie wordt het plan uitgewerkt en ontvang je een tweede concept. Eventueel doen we daar nog aanpassingen aan waarna je het definitieve concept ontvangt, inclusief meubellijst, verkoopadressen en prijzen.
Daarnaast krijg je twee maanden lang 10% korting op de collectie van Edwin Pelser. (excl verzendkosten, sale artikelen uitgesloten)

€ 500 (excl reistijdvergoeding voor projecten buiten Den Haag)

                               

4. INTERIEURONTWERP
Advies bij renovaties en verbouwingen. Anders dan de hierboven genoemde opties gaan de ruimtes compleet opnieuw bekijken.
We kunnen aanpassingen aan de plattegrond doen, of je bijvoorbeeld helpen bij de samenstelling van bv een nieuwe keuken of badkamer. Als het nodig is, kijken we naar maatwerk meubels en hebben een uitgebreide materialen bibliotheek waaruit we je kunnen adviseren. We maken graag een afspraak met je om je vragen te inventariseren waarna we een advies op maat maken.