Tablebench

€995,00
leverbaar
informatie over de levering: Beschikbaarheid controleren

informatie over de levering

Sluiten
Levertijd: De levertijd is onduidelijk op dit moment. Neem contact met ons op voor meer informatie
ontwerper Jaïr Straschnow
afmetingen B 167 x D 82 x H 75,5 cm
materiaal Steel, Bamboo
bijzonderheden
geproduceerd in Europe

Het klassieke ontwerp van een picknicktafel wordt vaak ervaren als log, moeilijk verplaatsbaar en beperkt in zijn functies. Ontwerper Jair Straschnow werd geïnspireerd door deze observatie en ontwikkelde een eigentijdse interpretatie van de picknicktafel die gemakkelijk te verplaatsen is en op vele manieren kan worden gebruikt.

Door het klassieke ontwerp van een picknicktafel doormidden te zagen, creëerde Straschnow een multifunctionele tafel die niet alleen de helft van de ruimte bespaart, maar ook de mogelijkheden verdubbelt. Dit maakt de Tablebench ideaal voor kleinere ruimtes zoals een balkon of een stadstuin. Bovendien dient het gebogen tafelblad als comfortabele rugleuning als je van de tafel wegkijkt. Werken, eten en ontspannen, allemaal aan dezelfde tafel. Creëer verschillende opstellingen door de Tablebench tegen de muur te zetten, te combineren met stoelen of door twee Tablebenches samen te voegen tot één klassieke picknicktafel.

De Tablebench is gemaakt van bamboe: een bijzonder duurzaam materiaal vanwege de snelle groei en duurzaamheid. Dankzij de poedercoating en kataforesebehandeling van het stalen frame is de Tablebench weerbestendig. Een Tablebench biedt plaats aan drie personen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen