Danskina Duotone karpet per m2
Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2 Danskina Duotone karpet per m2

Danskina Duotone karpet per m2

€326,00
Incl. btw
leverbaar

> ontwerper: Hella Jongerius
> materiaal: 100% wol
> productiemethode: handgeweven in India
> afmetingen: vanaf 100 x 100 cm, maximaal tot 300 x 600 cm hoogte 5 mm

Meer van: Danskina
Levertijd: 6 - 8 weken

De kracht van het Duotone karpet ligt in zijn eenvoud. Elk kleed is gemaakt met slechts twee kleuren: de ene voor de inslag en de andere voor de schering. Het is de mix van de twee die elk stuk zijn eigen identiteit geeft.

'Dit is de meest eenvoudige plat geweven mandconstructie; het archetype van het weven, 'zegt Hella Jongerius. Op die manier verwijst het ontwerp naar  de iconische meubelstof Hallingdal van Kvadrat, die op dezelfde manier geweven is en bekend staat om de grote selectie van duotoon kleuren. De verschillende diktes van de garens en de contrasterende kleuren geven het kleed een aantrekkelijke onregelmatigheid. Duotoon brengt kleur in een ruimte maar is nooit overweldigend omdat de mix van de garens de intensiteit verzacht. Het is met de hand geweven door bekwame wevers in India.

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

interieurwinkel den haag, dutch design, jonge ontwerpers, scandinavian design

Adres Edwin Pelser Piet Heinstraat 123-125 2518 CG Den Haag
Contact +31(0)703609237 info@edwinpelser.nl OPENINGSTIJDEN: woensdag tm vrijdag van 11 - 18u, zaterdag van 11 - 17u (maandag en dinsdag op afspraak geopend)
Click here to activate
Bekijk route