Ons team

 

 

Anna

Anna is bijna dagelijks in onze winkel en helpt je met veel geduld en enthousiasme. Naast een plezierige collega is zij ook fotograaf. 

Anna maakt foto's van producten met een analoge camera. Afwachten dus tot het rolletje is afgedrukt. Op onze instagram wall zie je inmiddels al resultaten.

Haar favoriete product in onze winkel is de HANGING LAMP, vanwege de speelse vormen en kleuren. En de bekende vorm van de kap in combinatie met het messing maakt het een perfecte combinatie tussen 'oud en nieuw'. Een tijdloos ontwerp!

 

Maja

Maja startte bij ons als stagiair in 2014, het moment dat onze Muuto Brandstore openende. Maja is net als Muuto van Deense afkomst. 

Inmiddels is Maja al lang afgestudeerd en werkt ze door de week als online Marketeer. Ondanks haar 5 daagse werkweek werkt ze nog steeds 2 zaterdagen per maand in onze winkel. Wanneer de nood aan de man is, staat Maja voor ons klaar.  Haar glimlach is aanstekelijk.

Haar favoriete product uit onze winkel is de FRANKLIN CANDLE HOLDER van Atelier Toit. Als je de kandelaar ziet lijkt het net of alles schots en scheef staat. Maar toch is hij 'kaarsrecht'. De typische vormen en kleurcombinaties maken het een vrolijk geheel.

 

Sofia

Sofia is nog hard bezig met haar studie interieuradvies. Inmiddels loopt ze een derde periode stage bij ons. Maar tussen de stages door werkt ze in haar vrije uren ook bij ons. Inmiddels is zij een ervaren en waardevolle kracht. Niet alleen omdat ze zo ontzettend veel weet, maar ook vanwege haar grote betrokkenheid bij alles wat er in de winkel gebeurt.

Haar favoriet is de DANDELIGHT Zij wordt altijd een beetje stil wanneer ze er naar kijkt. Het lampje is gemaakt van echte Paardebloempluis. En zo wordt iets dagelijks, waar vaak velden vol van ziet staan, iets  bijzonders. Je realiseert de kwetsbaarheid plotseling.

 

Frederika

Frederika werkt als stagiair bij ons. Een eerste stageperiode sinds zij gestart is aan haar studie interieuradvies. Frederika onthoudt alles! En daarom heeft ze al enorm veel productkennis en kan ze je vaak al helpen zonder hulp van anderen.

Haar favoriete product is de FLOWERPOT Lamp van Verder Panton. Het originele ontwerp stamt uit 1968 en is nog steeds actueel. Dat is nog eens een goed ontwerp! Haar favoriete kleuren zijn Swim Blue en Plum.

Edwin

Edwin startte zijn winkel in 2009. Daarvoor werkte hij als Hoofd Externe Zaken bij Design Academy Eindhoven. Het viel hem op dat daar de meest mooie verhalen verteld worden achter de producten die daar ontworpen worden. Het viel hem op dat de verhalen niet altijd bij de eindgebruiker terechtkomen. Edwin ziet het als zijn taak om de verhalen verder te vertellen. Daarom zijn 'Interieurwinkel vol verhalen'.

Na al die jaren vind hij het nog steeds leuk om in de winkel te zijn. En hij wil daarbij zijn klanten zo goed mogelijk helpen.